menu

Konsten i köket

access_time28 mar, 2018

Konsten in i köket

 Som tonåring provade jag att vara vegetarian och kände mig piggare. När jag sen läste om hur proteinet skulle räcka till många fler om fler åt så blev valet enkelt för mig. Mitt första år som ung konstnär försörjde jag mig till en början på att leda kurser i vegetarisk mat och jag har sedan alltid tyckt det är intressant med vad vi äter. Idag sammanfaller mitt mat- och miljöintresse då maten i så hög grad handlar om klimatpåverkan.

Här kommer ett  klimatsmart eget recept, min favoritsoppa:

Annas favoritsoppa

Fler nyheter från Anna:

2 januari, 2022

Nytt konstprojekt: Ömsesidighet

arrow_forward
23 juni, 2020

Nu är mina webbkurser igång!

arrow_forward
9 mars, 2020

Föreläsning för lärare

arrow_forward
14 september, 2019

Hemma-hos-konsert med konstvisning och fika: 6/11, 18.30, 2019

arrow_forward
7 april, 2019

27 april: SE LÅNGT – en orienterande och inspirerande föreläsning

arrow_forward
31 juli, 2018

Nästan ätlig färg…

arrow_forward
4 juni, 2018

Fem tips för friluftsmålaren!

arrow_forward
28 mars, 2018

Konsten i köket

arrow_forward
13 december, 2017

SE LÅNGT 3/2-1/4 -18

arrow_forward
24 september, 2017

Utställning i ateljén 2017

arrow_forward