menu

  Skapa bilder som berör – Lär dig måla ljus! 

Vill du ge dina bilder

en fördjupad dimension?

Konst handlar om att uttrycka och beröra och det som berör oss mest är nästan alltid ljuset i bilden. Men många tycker just det är rätt svårt att få fram…många bilder blir helt enkelt lite stela, lite platta och döda.


Hela mitt liv har jag intresserat mig för det ljus som förhöjer bilden och mina konstutställningar har bland annat omskrivits för hur jag skildrat ljuset. Jag har undervisat tusentals elever och via webben är nu den här kursen tillgänglig för dig som vill lära dig mer om det här. Du kan göra kursen i lugn och ro hemma, när du har tid. 

Kursen består av fem lektioner med demonstrationer, teori och övningar

som du har tillgång till i fyra månader från start.

Den här kursen är tyvärr full

men du kan anmäla ditt intresse för ett senare tillfälle.

 

 

Tidigare deltagare:

”Jag sitter liksom här med stora ögon och öppen mun i förundran över allt som förmedlats på denna kurs, det känns som om en värld öppnat sig.— Det jag har tillägnat mig är insikten att det går att måla ljus och skuggor, att få liv i bilden, och jag har fått redskap för att själv kunna göra det.”

– Kerstin

”Det du gör Anna är fantastisk! Så proffesionellt, pedagogiskt, personligt…underbart! Jag har inte målat på länge och har nu hittat glädjen igen!” 

– Carin

 


Mer om kursen:

Vad kostar det?

Hela kursen kostar 3500:-

Behöver man kunna något innan?

Nej , det här är bra kunskaper att ha både för den som vill komma igång med sitt måleri och även för den med mer vana som vill ge sina bilder en extra skjuts.

När börjar det?

Nästa kurs startar den 1 februari 2021.

Hur är kursen uppbyggd?

Varje lektion består av filmer och texter, av demonstrationer och övningar där jag  steg för steg leder dig framåt. Du gör allt i din egen takt när du har tid och du har tillgång till kursen i fyra månader från kursstart.  Du kan måla i vilken teknik du vill, men kursen är framförallt inriktad mot akryl och olja.

Hur många lektioner ingår?

Totalt fem lektioner ingår. Du får en ny lektion varannan vecka.

Får man feedback på övningarna? 

Ja, under de första tio veckorna kan du om du vill lägga upp dina övningar på en sluten sida där du och andra elever får feedback.

Hör gärna av dig med frågor:  anna@annatoresdotter.se


Fler röster från deltagare:

”Kursen har varit det bästa som jag har varit med om! Jag har aldrig lärt mig så mycket. Anna, och även gruppen, ger bra stöd med sina kommentarer.”

– Tuija

”Fantastiskt bra kursinnehåll. Väldigt ambitiöst och lärorikt. Jag har lärt mig mycket och ser hur platta en del av mina gamla bilder är.

–Jon

”Skulle nog kunna skriva en hel novell om hur du väckt mina blivande penseldrag till något levande och genomtänkt.—Du förmedlar enkelt och lätt de olika steg som kursen innehåller, övningarna är lockande, intressanta och lärorika. Även en nybörjare som jag får otroligt många AHA upplevelser, det är det bästa man kan få och ta till sig av att gå en kurs för dig,  Anna!”

–Rita

”Jag är så glad att jag anmälde mig till din kurs! Jag  har fått  trevliga stunder, kontakt  mycket fina människor, och en kurs med mycket kunskap och perspektiv på livet och målande, Jag skulle gärna fortsätta med en annan kurs och har redan rekommenderat den här till dem jag känner. — Jag tror att det är många som har känt som jag och jag tror att det skulle hjälpa andra för att förstå att man inte alls behöver vara proffs för att ta en del av din kurs.”

-Luisa

Välkommen till en upptäcksfärd bland skuggor&ljus!