menu
Handbok i måleri för elever

Så innehållsrik kurs! Blandningen av teori och praktik var mycket bra. Anna delade generöst med sig av egna kunskaper kring måleri och skapande på ett informativt och inspirerande sätt. Känner mig mer än nöjd!!

Karin

En ledare med erfarenhet som få målarkursledare har. En professionell yrkesarbetande konstnär som kan lära ut! Rekommenderas varmt till alla som vill lära sig grunder i konst.

Karolina

Underbart att gå en kurs för Anna som är en så pedagogisk, kunnig och varm person. Bra upplägg på kursen där teori varvas med praktik, samt stunder för reflektion. Jag fick den ena aha-upplevelsen efter den andra!

Pia

En fantastisk helg med mycket att lära av vår duktiga lärare! Rekommenderar alla som vill lära sig måla "på riktigt" att börja från grunden på en kurs med Anna! Hon är så bra! Tack Anna!

Kerstin

Väldigt lärorik kurs med en pedagogisk lärare. Man lär sig nya saker för varje besök. Den harmoniska miljön underlättar mycket för ens egen utveckling. Kan starkt rekommendera Anna Toresdotter, hon sprider en underbar känsla till sina elever.

Lisbet

En kurs som förändrade inte bara mitt sätt att måla utan också sättet på vilket mina ögon ser på världen. Anna delar generöst med sig av sin stora kunskap om ljus, skuggor, färger, valörer, perspektiv, material mm. Hon gör det med en insikt och kärlek till konsten som berör å det djupaste. Hon vägleder med en varsamhet som gör att du kan växa borton det du trodde var möjligt. Kan rekommendera denna kurs å det varmaste! Ge dig själv detta om du kan!

Maria-Paz

En pedagogisk och trevlig kurs med många praktiska övningar och användbara tips. Rekommenderar den till 100% !!!

Rosalia

Toppen kurs! Mycket pedagogiskt upplagt. Bra med övningar som var förberedda - kul. Jag uppskattar att man fick arbeta själv men fick hjälp om man önskade detta. Bra med "blandade" elever - det var inte läskigt att vara nybörjare och man fick inspiration och tips hjälp från andra som hade kommit längre. Bra ledarskap som skapade en fin stämning. En kurs som klart kan rekommenderas.

Judith

Tack för en intensiv och lärorik weekendkurs med både teori och praktik som gav genvägar till måleriet.

Kerstin
arrow_forward
arrow_back

ANMÄLAN: Lär dig måla ljus – webbkurs

Gå en webbkurs i din egen takt!

INLOGGNING WEBBKURS start 1 okt.

Lär dig måla ljus!

INLOGGNING, WEBBKURS start 11 juni

Här finner du alla dina lektioner!
De ligger kvar till 11 dec.2020.

Terminskurs i måleri

Fritt måleri med vägledning en hel dag per månad i Folkets Hus i Åkersberga.