menu

Välkommen till en mini-kurs i ljusmåleri!

Varför en gratiskurs?

Till min glädje har min webbkurs “Lär dig måla ljus” fått mycket positiv respons från dem som gått den. Många berättar att den verkligen hjälpt dem i deras måleri. Men när jag ska beskriva kursen för andra har jag märkt att det är svårt att ge en bild av den. Därför har jag tagit fram denna fristående miniversion som man kostnadsfritt kan prova på. 

Registrera dig och gå med


En ny lektion varje vecka

Den stora kursen består av fem betydligt mer omfattande lektioner som öppnas var fjortonde dag. Den här kursen tar dig istället i tre korta lektioner en bit på väg mot att få fram ljuset i dina bilder. De kommer att öppnas med en veckas mellanrum så att du får tid att fördjupa dig i övningarna. Sedan du startat den har du tillgång till den i en månad.

Vad innehåller kursen?

I första lektionen tittar vi på hur skuggor och ljus kan ge liv till en trädstam, ett motiv som kan användas och varieras på många vis. Därefter fördjupar vi oss i något som kan tyckas svårt, men egentligen inte behöver vara det: Ljusblänket i glas! I kursens sista lektion ger vi oss i kast med ett utmanande och roligt motiv: Ljuset i ett ansikte.

Se film här:

Välkommen till tre spännande lektioner!

Anna Toresdotter