menu

Skapa bilder som berör – Lär dig måla ljus! 


Förhöj ditt måleri med ljus

Det som berör betraktaren starkast i en bild är oftast ljuset. Utan det blir många bilder lite stela och platta. Men det kan vara svårt att få fram. I den här kursen visar jag dig steg för steg hur du går till väga och när du gått den här kursen kan du ge dina målningar en ny dimention.

Så här går det till

Allt är förinspelat och du kan titta från vilken enhet som helst, inga tider att passa. Du kan repetera hur mycket du vill under de fem månader du har tillgång till lektionerna. På en sluten sida kan du dela dina övningar med andra och inspireras av en stödjande gemenskap.

Tidigare elever

“Absolut den bästa kurs jag har gått! Kursen gav mej så mycket kunskap och aha-upplevelser, fyllde många luckor och gav inspiration i mitt måleri.”  – Annika

”Det du gör Anna är fantastiskt! Så proffesionellt, pedagogiskt, personligt…underbart! Jag har inte målat på länge och har nu hittat glädjen igen!” – Carin

“Jag sitter liksom här med stora ögon och öppen mun i förundran över allt som förmedlats på denna målarkurs, det känns som om en värld öppnat sig.”  – Kerstin

 

Pris 3700:-

Anmäl dig här

 

 

I hela mitt liv har jag som konstnär intresserat mig för hur ljuset kan förhöja bilden.

Det har varit roligt att se att jag även kunnat hjälpa så många att lära sig mer om det här, över tusen elever har nu gått mina kurser.

 

 

Anmäl dig här

 

Frågor och svar:

Behöver man kunna något innan?

Nej, det här är bra kunskaper att ha både för den som vill komma igång med sitt måleri och för den med mer vana, som vill ge sina bilder en extra skjuts. 

Får man feedback? 

Man får inte personlig feedback av mig, men på en sluten sida kan alla som går och gått mina kurser dela sina bilder, stötta och inspirera varandra.  Där kan du lägga upp dina övningar och även ställa frågor till mig.

När börjar kursen?

Du får tillgång till kursen direkt du bokar den och har sen tillgång till kursen i hela fem månader. Du behöver alltså inte invänta någon kursstart utan går med när det är lämpligt för dig.

Hur är kursen uppbyggd? 

Varje lektion består av filmer och texter, av demonstrationer och övningar där jag steg för steg leder dig framåt. Du gör allt i din egen takt när du har tid och du har tillgång till kursen i fem månader från kursstart. 

Olja 27 x 18 cm, Anna Toresdotter

Hur många lektioner ingår?

Totalt fem lektioner ingår i målarkursen och det öppnas en ny lektion på kurssidan varannan vecka.

Kan man måla i akvarell?

De principer jag här lär ut i denna kurs gäller allt konstnärligt bildskapande och du kan göra övningarna i vilken teknik du vill. Kursen är framförallt inriktad mot olja och akryl men flera av demonstrationerna utförs också i akvarell. Många akvarellister har deltagit och säger att de haft god behållning:

“Tack än en gång för en toppenkurs, och som du sa, det gick utmärkt att delta även om man enbart målar akvarell.”

Kan man avboka? 

Man har alltid 14 dagars ångerrätt på internetköp. Om du därefter på grund av omständigheter utanför din kontroll, exempelvis sjukdom, behöver avsluta målarkursen behöver du bara betala de lektioner som släppts plus en administrativ avgift på 20% av hela kurskostnaden.

Kan man förlänga?

Fyra månaders extra tillgång till lektionerna kostar 950:- och bokas när kursen är slut. Det går även bra att för samma kostnad ta en förlängning på förlängningen. 

Oljemålning, Anna Toresdotter

 

Fler röster från deltagare:

“Anna är en fantastiskt bra lärare som lär ut på ett enkelt och förståeligt sätt. Fick en riktig kick av att jag kan få till nåt! Vill definitivt gå flera målarkurser med henne!” – Randi

“Skulle nog kunna skriva en hel novell om hur du väckt mina blivande penseldrag till något levande och genomtänkt. Du förmedlar enkelt och lätt de olika steg som kursen innehåller, övningarna är lockande, intressanta och lärorika. Även en nybörjare som jag får otroligt många AHA upplevelser, det är det bästa man kan få och ta till sig av att gå en kurs för dig,  Anna!” – Rita

“Fantastiskt bra kursinnehåll. Väldigt ambitiöst och lärorikt. Jag har lärt mig mycket och ser hur platta en del av mina gamla bilder är.” – Jon

Anmäl dig här

 

 

Oljemålning, Anna Toresdotter