menu

Färglära


Lär det du behöver känna till om färgerna
I denna djupa och breda kurs där du kan måla i både akryl, akvarell och olja, lär du det du behöver veta om färgläran. Du lär dig blanda färger, du lär om färgernas ljushetsvärden, om impressionisternas användning av färgverkan. Du lär dig skapa bilddjup med färger och övar på de klassiska sätten att kombinera färger; monokromt, analogt, komplementärt, splitkomplementärt och triadiskt och mycket, mycket mer. Det här är en kurs med många avsnitt och när du är färdig känner du dig säkrare på färg och har ännu lättare att uttrycka dig i måleriet. Du har tillgång till kursen i fem månader.

Tidigare elever

“Helt enkelt en suverän färgkurs.”

“Har gått på målarkurser i många terminer och läst böcker, men aldrig har någon berättat om färger så här!”

“Det här är en jättebra kurs. Är halvvägs igenom och njuter av övningarna. Äntligen lär jag mig färgernas mysterium.— Rekommenderar denna kurs starkt. Tack Anna.”

“Färgkursen är jättetoppen, tycker jag!”

“Ser framemot nästa kurs redan!”

 

Pris 2900:-  Anmäl dig här

 

Så här går det till

Allt är förinspelat och du kan titta från vilken enhet som helst, inga tider att passa. Du kan repetera hur mycket du vill under de fem månader du har tillgång till lektionerna. På en sluten sida kan du dela dina övningar med andra och inspireras av en stor, stödjande gemenskap.

 

 

Fler röster från elever:

“En lärorik och intressant kurs.”

“En mycket djup, omfattande och lärorik kurs i färglära. Jag lärde mig många nya saker.”

“Du är systematisk och pedagogisk och trevlig att lyssna till. En enastående kurs med bredd och djup.”

“Du har verkligen hjälpt mig att se färger, valörer och färgkompositioner på ett mer självklart sätt. Som tur är har jag kvar flera övningar att pröva och utforska!”

“Den här kursen om färglära är fantastisk. Toppen att man har 5 månader på sig också så man hinner göra alla övningarna.”

 

Frågor och svar:

Behöver man kunna något innan?

Nej, det här är bra kunskaper att ha både för den som vill komma igång med sitt måleri och för den med mer vana, som vill ge sina bilder en extra skjuts.

Får man feedback?

Man får inte personlig feedback, men på en sluten sida kan man inspireras av andra som gör och gjort kursen. Där kan man lägga upp sina bilder och även ställa frågor till mig.

När börjar kursen?

Första delen av kursen öppnas direkt du bokar den och andra delen efter 14 dagar. Du har sen tillgång till hela materialet i fem månader. Du behöver alltså inte invänta någon kursstart utan går med när det är lämpligt för dig.

Hur är kursen uppbyggd?

Varje lektion består av filmer och texter, av demonstrationer och övningar där jag steg för steg leder dig framåt. Du gör allt i din egen takt när du har tid och lust.

Kan man avboka?

Man har alltid 14 dagars ångerrätt på internetköp.

Kan man förlänga?

Fem månaders extra tillgång till lektionerna kostar 950:- och bokas när kursen är slut. Det går även bra att för samma kostnad ta en förlängning på förlängningen eller återkomma senare för att göra det. Det händer att elever vill repetera många gånger.

Kontakt:

Hör gärna av dig om du har fler frågor: info@annatoresdotter.se

 

Anmäl dig här

 

Fler röster från deltagare:

“Den här kursen om färglära är fantastisk. Toppen att man har 5 månader på sig också så man hinner göra alla övningarna.”

“Tycker att det är otroligt roligt och vill lära mig så mycket som möjligt av varje delmoment.”

“Jag har precis börjat. Varenda ledig tid sitter jag och målar. Hemmet förfaller! 🙂 “

“Jag älskar kursen – man får en grund! Jag är en person som inte vill göra saker på måfå…Till sist har jag i Annas kurs hittat vad jag har saknat; en bas, en grund på vilken man kan bygga vidare. Älskar att lyssna och göra övningarna  om och om igen.”

“Tack Anna, du är så pedagogisk.”

 

Olja och tempera, Anna Toresdotter.