menu

Engagerade i projektet

Anna Toresdotter är konstnär, initiativtagare och samordnare av projektet. Anna målar, ställer ut, sätter samman läroplattformen, föreläser och inspirerar till poesi i skolor.

Germund Sellgren som är pedagog med lång erfarenhet av utbildningsprojekt inom Världsnaturfonden WWF, sysslar i projektet bland annat med projektledning, textgranskning och leder poesiworkshops tillsammans med Anna.

Toril Findeisen, ordförande i Österåkers Konstförening och styrelseledamot i Riksförbundet Sveriges Konstföreningar Stockholm, bistår med flera idéer och kontakter.

Maria Glawe, mångprisbelönt gymnasielärare på Söderslättsgymnasiet i Trelleborg som bland annat 2018 fick Guldäpplet för sina innovativa samarbetsprojekt, är initiativtagare till Sustainable poetry https://sustainablepoetry.se. På den här sidan berättar hon hur man kan gå till väga.

Ylva Arvidsson är sakkunnig författare, permakulturdesigner, föreläsare, lärare och initiativtagare till Borrabo Permakulturgård. Ylva skriver faktatexterna under “Läs mer” i avsnitt 1-10.  Hon har också en egen You Tube-kanal: Borrabo Permakultur & Jordliv och har även givit ut boken Permakultur – framtiden i din trädgård.